Η ανάλυση έδειξε πως όσοι αύξησαν την καθημερινή κατανάλωση καφέ κατά τουλάχιστον ενάμισι φλιτζάνι για μια περίοδο τεσσάρων ετών, είχαν κατά μέσο όρο 11% μικρότερο κίνδυνο εμφάνισης διαβήτη, σε σχέση με όσους δεν άλλαξαν τις συνήθειές τους για την κατανάλωση καφέ. Από την άλλη, όσοι μείωσαν την μέση καθημερινή κατανάλωση καφέ κατά δύο φλιτζάνια, είχαν κατά 17% αυξημένο κίνδυνο για διαβήτη.
Δευτέρα 28 Απριλίου 2014
Η αύξηση κατανάλωσης του καφέ μειώνει τον κίνδυνο για εμφάνιση διαβήτη
Η ανάλυση έδειξε πως όσοι αύξησαν την καθημερινή κατανάλωση καφέ κατά τουλάχιστον ενάμισι φλιτζάνι για μια περίοδο τεσσάρων ετών, είχαν κατά μέσο όρο 11% μικρότερο κίνδυνο εμφάνισης διαβήτη, σε σχέση με όσους δεν άλλαξαν τις συνήθειές τους για την κατανάλωση καφέ. Από την άλλη, όσοι μείωσαν την μέση καθημερινή κατανάλωση καφέ κατά δύο φλιτζάνια, είχαν κατά 17% αυξημένο κίνδυνο για διαβήτη.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης
(
Atom
)
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου