Τρίτη 22 Απριλίου 2014

Ετσι θα Νικήσουμε τη Διαφθορά!

Με αφορμή αυτή τη "δίκαιη" διανομή του κοινωνικού μερίσματος θέλω να ευχαριστήσω θερμά:

1. Αυτόν τον Άγιο άνθρωπο που έχουμε για πρωθυπουργό, και που την ώρα που εμείς ψοφάγαμε από την πείνα, την ανεργία, τις αυτοκτονίες, έκρυβε αυτά τα δις  για δύο χρόνια, προκειμένου να τα δώσει σαν φιλοδώρημα σε όσους επέζησαν. Ευχαριστώ πολύ..( Εγώ επέζησα. Αλλά δεν τα πήρα).

2. Τους ανθρώπους που αποφάσισαν να ορίσουν σαν αρνητικό κριτήριο για να πάρει κανείς το μέρισμα, το να φιλοξενείται κάποιος σε ένα σπίτι (φιλικό, συγγενικό). Γιατί, τι κι αν είσαι άνεργος και δεν έχεις χρήματα να συντηρήσεις το δικό σου σπίτι? Αν πάρεις δηλαδή το  επίδομα τι θα τα κάνεις τα λεφτά? Θα πληρώσεις μήπως τη ΔΕΗ?το δάνειο? ένα χαράτσι βρε αδερφέ?..ΤΣΟΥ! Άρα πως θα τα πάρει πίσω το κράτος καλέ μου?αμ δε!.. Ευχαριστώ και γι΄αυτό, όλους όσους συνέβαλλαν σ΄αυτήν την απόφαση.Δίκαιη!

3.Τέλος, ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου, για την ανθρωπιά, την αλληλεγγύη, την μέριμνα, όλους όσους ψήφισαν αυτά τα κριτήρια, και άφησαν τους άστεγους απ΄έξω. Σίγουρα θα σκέφτηκαν πως καλοκαιριάζει, οι άστεγοι θα πάνε διακοπές, ίσως στις Μαλβίδες...και θα φάνε το επίδομα κάνοντας την "γνωστή κοσμοπολίτικη ζωή τους"...Τι να πεις! έτσι είναι αυτοί οι άστεγοι...Αχ! εγώ τα λέω χρόνια τώρα, αλλά μερικοί τους περνάνε για φτωχούς...Κορόιδα. Μη ξεγελιέστε. Είναι πολύ πλούσιοι. Ξέρει τι κάνει το κράτος. Και το ευχαριστώ και γι΄αυτό, που επιτέλους έδειξε σε όλο τον κόσμο το πραγματικό τους πρόσωπο.Επιτέλους ξεσκεπάστηκαν! Είναι ένας τρόπος κι αυτός για να  Νικήσουμε τη Διαφθορά!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου